HR partner - come and work for our HR department

There is an open position at Rocla's nice HR team. See details below and apply!

Tukeaksemme liiketoimintamme kasvua haemme Järvenpäähän henkilöstöosastolle määräaikaiseen työsuhteeseen

HR PARTNERIA

HR liiketoiminnan partnerina tuet tuotantoa henkilöstöasioissa. 
Tehtäväkenttäsi koostuu monipuolisesti erilaisista työsuhde-, ohjeistus- ja analysointitehtävistä. Olet esimiesten tukena mm. päivittäisissä asioissa, ongelmatilanteiden hoitamisessa sekä työaika- ja työvuorosuunnittelujärjestelmän käytössä. Tehtävän sisältö muokkautuu osaamisesi mukaisesti sisältäen mm. rekrytointia ja perehdytyksen hallintaa sekä palkkahallintoa tukevia tehtäviä. Yhdistät henkilöstöasiat liiketoiminnan tavoitteisiin. Tavoitteenamme on yhdenmukaiset ja sujuvat HR-prosessit.

Etsimme osaajaa, joka on analyyttinen ja liiketoimintalähtöinen. Hahmotat, kuinka asiat voidaan tehdä entistä paremmin ja tartut reippaasti toimeen. Et säikähdä myöskään numeroita ja raportointia. Työskentelet henkilöstöosastolla tiiviissä yhteistyössä tuotannon linjaesimiesten kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa sekä työkokemusta työsuhdeasioiden hoitamisesta, yhteistyötaitoa ja palveluhenkisyyttä sekä joustavaa ja itsenäistä työskentelyotetta. Olet liiketoimintalähtöinen ja hahmotat kokonaisuuksia laaja-alaisesti. Sinulla on sujuva englannin kielen taito sekä office-osaaminen. Henkilöstöhallinnon järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä organisaatiossa ja kilpailukykyiset edut. Tehtävä mahdollistaa oman ammattitaitosi kehittämisen muun henkilöstöosaston tuella. Pääset kehittämään näköalapaikalle liiketoiminnan henkilöstöasioita!

Lisätietoja tehtävästä antaa to 28.2. klo 12-14 ja ke 6.3. klo 9-11 Payroll Manager Kirsi Laurinen, puh. 040-594 4815.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.3.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hakemus@rocla.com.

Lue lisää Roclasta työnantajana http://www.rocla.com/fi/tietoa-roclasta/rocla-oy-tyonantajana