IT support specialist - come work for us!

Join us in leading Finnish high-tech and knowhow to the world! Together we create innovations that revolutionize material handling and the way we work. We are looking for an IT System Specialist in Järvenpää to develop the IT environment and strengthen our nice IT team. Read more at https://rekry.rocla.com/

Rocla vahvistaa IT-tiimiään ja hakee joukkoonsa infra-osaajaa, joka pystyy ylläpitämään ja kehittämään IT-ympäristöä omalla vastuualueellaan. Haemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää tiimipelaajaa, joka pystyy mukautumaan erilaisiin tilanteisiin ja haluaa olla mukana toiminnan kehittämisessä. Olet työskennellyt palvelinten, pilvi- ja www-palveluiden parissa sekä ymmärrät laajasti IT-maailmaa ja olet kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi. Osaat pitää useamman pallon samaan aikaan ilmassa ja pystyt priorisoimaan tekemistäsi. Tulet luontevasti juttuun käyttäjien sekä toimittajien kanssa ja pystyt ymmärtämään liiketoiminnan vaatimuksia nykyaikaiselle IT:lle. Sinulla on ehkä lähitukitaustaa tai olet ollut aiemmin osana IT-tiimiä mikä on vastannut yrityksen IT:stä.

Tulet sujuvasti toimeen erilaisten sisäisten asiakkaiden kanssa ja osaat ilmaista itseäsi sekä suullisesti että kirjallisesti. Kielistä sinulta sujuvat sekä suomi että englanti päivittäisessä käytössä. Arvostat oppimista sekä uuden ymmärtämistä ja olet suorittanut korkeakoulututkinnon tai hankkinut vastaavan osaamisen työkokemuksella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja inspiroivan työyhteisön osana globaalia Mitsubishi Logisnext -yhtiötä, ergonomiset ja viihtyisät työtilat, harrastusmahdollisuuksia sekä kätevän sijainnin vain 30 minuutin päässä Helsingistä. Lisätietoa tehtävästä antaa IT-päällikkö Toni Koski, puh. 0400-859 532.

Jätä hakemuksesi 6.4.2020 mennessä osoitteesta https://rekry.rocla.com.