We are looking for financial administration professional

Rocla's financial administration is looking for new colleague to join the nice team. See details below and apply!

Haemme Järvenpäähän talousosastolle

TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

Etsimme henkilöä jolla on kokemusta taloushallinnon työtehtävistä ja joka on valmis toimimaan taloustiimin eri tehtävissä tarpeen mukaan.

Edellytämme talouden peruskoulutusta, kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä taloushallintoa koskevan lainsäädännön tuntemusta (kirjanpitolaki, arvonlisäverolaki). Henkilöllä on oltava oikea asenne työhön - valmiutta ja halua tarttua erilaisiin tehtäviin.
Lisäksi toivomme järjestelmällisyyttä, omatoimisuutta, huolellisuutta, halua oppia uutta, tiimityöskentelytaitoja, tietotekniikan hyvää hallintaa, laskentajärjestelmien tuntemusta (erityisesti arvostamme V10:n, Basware P2P:n tms ja Kasperi-käyttöomaisuusohjelmiston tuntemusta) sekä englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, innostavan työilmapiirin sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 26.2. klo 9-10 ja to 28.2. klo 12-13 Accounting Manager Leena Soutsalo-Koivisto, puh. 020 7781 298.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 10.3.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen hakemus@rocla.com.

Lue lisää Roclasta työnantajana http://www.rocla.com/fi/tietoa-roclasta/rocla-oy-tyonantajana